De dag waar jullie al heel lang naar hebben uitgekeken... Er is van alles geregeld, over gedroomd en over gesproken! Voor mij als bruidsfotograaf ligt daar mijn doel: Het complete verhaal van jullie dag zo spontaan en eerlijk mogelijk vastleggen.

Gemiddeld ben ik zo'n 8-9 uur aanwezig op een bruiloft, en spreek ik jullie voor die tijd regelmatig. Graag zou ik jullie hier meer over vertellen tijdens een kennismakingsgesprek waarbij ik jullie tevens een aantal mooie trouwalbums kan laten zien. 

Elke bruiloft is uniek ( gelukkig). Maar om het makkelijk te maken heb ik een basispakket samengesteld, wat helemaal aangepast kan worden naar jullie wensen.

De prijzen van deze pakketen zijn duidelijk en overzichtelijk. Alle collecties zijn inclusief fotografie, een fine-art weddingalbum en de foto bestanden zijn digitaal in jullie bezit.

Alle genoemde prijzen zijn ook inclusief BTW, reiskosten binnen Nederland, de vele uren die ik in jullie trouwdag steek ( van kennismakingsgesprek vooraf, het bewerken van de foto's,  tot aan het afleveren van het trouwalbum ).